Аз съм  Надя, родом съм от Хасково, но живея от почти 30 години в София, ако Люлин може да се нарече София… Ожених се тук, създадох дом, родих дъщеря, но от няколко години   животът започна да ме подсеща, че е крайно време да се погрижа за здравето си. Дъщеря ми порастна и тази година ще е абитуриентка. После ще замине за чужбина, за да следва, но нашият живот с баща й продължава и от нас зависи как и колко още ще го живеем.

Както разбрахте, аз съм Надя. Като чукнах 40 и проблемите не закъсняха – не спях добре, събуждах се уморена, през деня се чувствах изчерпана и в лошо настроение. Въпреки, че имам прекрасно семейство, вечер направо се чувствах нещастна и не можех да заспя, без да изям един цял шоколад.

Преди три години имах много сериозни премеждия от здравословен характер. Направих си уж безобидна операция, на която без много да му мислят, се подлагат много българки, защото така лековато им я представят българските лекари. За да усвоят парите от поредната пътека на здравната каса (разбирай за да напълнят собствената си касичка), мнозина от тях изглежда забравят Хипократовата клетва.

Накратко, отстраниха ми важна жлеза и при операцията ми засегнаха гласните струни. За малко да си загубя гласа. Наруши се хормоналния ми баланс и започнах да трупам килограми (стинах до 20 над моминското ми тегло), чувствах се вечно изморена и в лошо настроение. От известно време започнах да се храня здравословно, да се грижа повече за духа и тялото си, да поддържам хормоналния си баланс с природни средства и резултатите започнаха да се проявяват – спя по-добре, имам повече енергия и започнах да възвръщам вкуса си към живота.  САМО ЗА ДВЕ СЕДМИЦИ  отслабнах с шест килограма, при това без глад. Надеждата се върна в живота ми, чувствам се перфектно, заредена с енергия.. Успях благодарение на съветите на моя приятелка от детинство, която е част от екипа на сайта. Тези хора четат непрекъснато, приобщават към своята благородна идея редица истински лекари и лечители – натуропати, хомеопати, остеопати и др., както и водеши преставители на официалната медицина, благодарение на ентусиазма и честността, която излъчват.

Създателите на този сайт, начело с един доста препатил в здравословно отношение човек, са се посветили на това да помагат на хората да останат възможно най-дълго здрави. Те създават този сайт с лични спестявания и с идеалната цел да споделят с вас опита си и информацията, до която са се добрали, да ви насочат към истинските лекари, да ви предпазят от вредните лекарства, които се предлагат под път и над път и без рецепта, да ви приобщят към техния стремеж към по-здравословен и по-добър живот.

Защото животът може да е хубав не само във възрастта на любовта. Той продължава да е хубав и във възрастта на зрелостта, и във възрастта на мъдростта. Нека заедно да се опитаме да го живеем по-здрави, по-активни и по-щастливи. Никой не ви обещава чудеса – чудесата можете да сътворите единствено  вие!